7.4.18

Bon appétit à tous!

Da li vam se ikada dogodila ovakva stvar?

Interesuje vas unutrašnje uređenje/heklanje&štrikanje/motociklizam/luksuzne jahte/Američki građanski rat/....(dopiši po želji) i u nastojanju da o tome saznate što više, počnete da kupujete specijalizovani časopis.

Prvim brojem ste prezadovoljni, drugi je gotovo podjednako dobar, u trećem naletite na istu fotografiju kao u prvom (čak vam se i deo teksta čini jako poznat), četvrti ima malo više reklama nego što možete (bez negodovanja) da podnesete, i onda u petom - BAM! - između dva teksta o unutrašnjem uređenju/heklanju&štrikanju/motociklizmu/luksuznim jahtama/Američkom građanskom ratu/....(dopiši po želji) sa čitave dve strane slavodobitno vas posmatra naslov (napr.) "Dašak Francuske u Vašem domu" praćen (istini za volju, predivnim) fotografijama nekog (sasvim sigurno) ukusnog obroka i detaljnim uputstvima za pripremu.

Ako vam se ikada dogodilo nešto slično ovome, sigurna sam da vam je trenutni poriv bio da časopis istog momenta bacite/pocepate/spalite/.... (dopiši po želji).



Šta ćete učiniti sada?

...
...
...
...
...
...
...
P.S.
Ako ste odgovorili: "Ništa. Sačekaću da vidim kuda sve ovo vodi.", čestitam na izboru.
Za razliku od vašeg omiljenog časopisa, ovde nema skrivenih recepata, već se i dalje strogo držimo teme iz naziva bloga, ali ovog puta pod podnaslovom: Francuske začinske mešavine.

Nema komentara:

Objavi komentar